logo
Dit is een unieke kans om te verblijven in een van de oudste en historische panden in het hart van Amsterdam, gelegen aan de prachtige Singelgracht. Kobalt Inn heeft twee prachtige appartementen te huur voor een kort of een langer verblijf: de Loft gelegen op de 4e en 5e etage (max. 8 personen) en het Appartement gelegen op de 3e etage (max. 6 personen). De Loft-Appartement Combo biedt zeer comfortabel plaats aan grote groepen!*

*KobaltInn zijn een officiële short-stay appartementen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Per appartement kunnen twee personen verblijven en als u de Combo boekt 4 personen. Regels vanuit de gemeente staan alleen grotere groepen toe indien het een familie of huishouden betreft.

De Amsterdamse grachtengordel is op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst en daar hoort dit 17-eeuwse pand ook bij. Het heeft een mooie trapgevel, oude luiken en ruitjes ramen aan de voorzijde en grote houten balken. Door al deze authentieke details voel je dat je midden in het oude hart van Amsterdam woont. Door de hoekligging Singel/Droogbak is het uitzicht op de Singelgracht werkelijk schitterend!
De unieke ligging van Kobalt Inn, en het café op de begane grond zorgen ervoor dat uw verblijf in Amsterdam een onvergetelijke ervaring wordt.
LOGO
Unieke appartementen op A-locatie in Amsterdam
EN
NL
FR
DE
IT
ES
Biedt zeer comfortabel plaats aan groepen!