logo
loft
Loft: 4e and 5e etage van historisch gebouw
loft-living
Dit schitterende appartement van 90m2 is onlangs volledig in stijl gerenoveerd. De wanden zijn gestuct, geschilderd en goed geïsoleerd (er is dan ook geen geluidsoverlast uit het ondergelegen café). De vloeren zijn voorzien van een eiken houten lamelparket.

Entree: hal met video-intercom systeem.


Woon / lounge met trendy meubels, een slaapbank voor twee personen, digitale Appel TV, snelle Wi-Fi en een prachtig uitzicht over de Singelgracht.
loft-Amsterdam-kitchen
De moderne (open) luxe keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast met vriezer, magnetron/oven, een gas kookplaat en een afzuigkap. Verder is er een broodrooster, waterkoker en een Nespresso machine. Een aangrenzende aparte wasruimte is voorzien van een was- droogmachine en een strijkijzer en -plank. Er is ook een föhn in het appartement.
loft-Amsterdam-masterbedroom

De Loft is stijlvol ingericht met drie verschillende slaapkamers. Deze master bedroom heeft een luxe slaapkamer van 24m2 met een King-size bed, kledingrek en een legkast. Aangrenzend is de badkamer.

loft-Amsterdam-bathroom
loft-Amsterdam-view
loft-Amsterdam-2ndbedroom
De luxe, mooi afgewerkte badkamer is voorzien van een ligbad en een separate douche. In een aparte ruimte is een toilet met fonteintje
Op de bovenste etage heeft u een magnifiek zicht op het hijsrad en de bouwstijl van het pand.
Deze etage geeft toegang tot twee slaapvertrekken en een tweede badkamer.
De vide heeft twee aparte bedden en geeft, via de tussendeur, toegang tot de derde slaapkamer.
top
loft-Amsterdam-toilet
loft-Amsterdam-3rd bedroom
loft-Amsterdam-2nd bathroom
loft-Amsterdam-dining
Aangrenzend aan de lounge is een grote gezellige eettafel met ruim plaats voor 8 personen.
Het derde slaapvertrek heeft ook weer twee aparte bedden die gemakkelijk tegenelkaar tot een Queen-size bed kunnen worden geschoven. Verder is er een lounge-stoel en kledingrek.
Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.
EN
NL
FR
DE
IT
ES
loft